530bhp Bentley Mulsanne Speed ​​debuterer på Paris Motor Show

Bentley har afsløret den nye Mulsanne -hastighed – en 530bhp, 190 mph version af sin flagskibs limo – ved en preview -begivenhed forud for morgendagens Paris Motor Show.
Hastigheden har 6,75-liters dobbelt-turbo V8 fra standardbilen, men med nye injektorer, et nyt forbrændingskammer og nye tændrør.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Dette er kombineret med opdateringer til den variable ventiltiming og turbolader for at forbedre strømmen med 25bhp. Derudover er der endda en forbedring på 13 procent i brændstoføkonomi til 19,3 mpg. Bentley siger, at det oversættes til yderligere 50 miles af rækkevidde fra en fuld tank med brændstof.
Med den ekstra kraft og en kalibreret otte-trins gearkasse kan Mulsanne-hastigheden sprint fra 0-62 km / h på 4,9 sekunder-fire tiendedele hurtigere end standard Mulsanne. Denne tophastighed på 190 mph er også en nyttig 6 km / h højere.
Fokus er på at involvere bilisten meget mere end nogensinde, og Bentley har inkluderet en ny ‘S’ -tilstand i gearkassen. Dette holder omdrejninger over 2.000 o / min for at sikre, at så meget af bilens 1.100 nm drejningsmoment er tilgængelig, når du trykker på gashåndtaget.
Suspensionen leveres nu med en sportstilstand, der afstiver luftsprungesystemet. Bentley og komforttilstande er også tilgængelige, mens skræddersyet giver bilister mulighed for at blande og matche motor, styring og ophængsindstillinger.
Mulsanne-hastigheden er markeret af den mørke farvetone til halelys, forlygter og kromarbejde. Indvendige ændringer strækker sig til nye kulfiberindlæg, mens Muller -kørselsspecifikationen kommer som standard, inklusive diamant quiltede sæder. Forvent en pris på £ 250.000 med de første leverancer om vinteren.
Bentley har også gjort standard Mulsanne 13 procent meget mere effektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *