592bhp Aston Martin Rapide Amr Spied forud for frigivelse senere på året

Aston Martin klarer en hårdere version af sin fire-dørs Rapide, som det fremgår af disse nyeste spionskud fra den kommende Rapide AMR, der gennemgår evaluering ved Nurburgring i Tyskland .
Synet af Rapide AMR er næppe overraskende. Aston afslørede AMR-mærket på Geneva Motor Show 2017 og bekræftede den forestående ankomst af både AMR såvel som hårdere, spor-partiske AMR Pro-versioner af dens line-up. Rapide AMR selv blev forhåndsvisning af idétype på showet, i alt med en række sportslige stiljusteringer indeni såvel som ud, plus en dosis ekstra magt.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Ny 2018 Aston Martin Vantage Review
Disse spionskud verificerer, at Rapide AMR Aston forbereder sig på at tilbyde klienterne praktisk talt er helt uændrede fra sidste års Genève -forhåndsvisning. Det nye forreste forklæde med sine store lavere sektionslys såvel som Chin Spoiler er uændret, mens friske sideskørter ligeledes er til stede. Omkring bagsiden vises en aggressiv bageste diffusor, i alt med AMR-mærkets varemærke kalk miljøvenlige detaljer. En ny Lip Spoiler sidder også på bootlid.
9

Manglende for nu er det nye AMR Honeycomb Grille, såvel som denne testmuldyr kører også på almindelige Rapide -hjul. Vi kan ikke se i kabinen i nogen form for disse spionskud, men forventer dog nye sportssæder såvel som en smadring af nøgen kulfiber på instrumentbrættet såvel som rundt om det indre for at adskille Rapide AMR fra den almindelige bil.
Aston vil give AMR Badged Rapide lidt meget mere magt til at gå sammen med sit punchier -look. Det vil stadig udnytte den almindelige bils naturligt aspirerede 6,0-liters V12, skønt strømmen vil klatre til 592bhp tak primært til vedtagelsen af ​​et nyt udstødningssystem. Revisioner af chassis skyldes også, mens tophastigheden vil klatre til 210 km / h. Sidste år bekræftede Aston -manager Andy Palmer en produktionskørsel på 210 Rapide Amrs. Det dukker op på salg mod slutningen af ​​2018, sandsynligvis pris fra omkring £ 180.000 – en præmie på £ 30.000 over Rapide S. S.
Læs om det ekstreme, 1.100bhp+ Aston Martin Valkyrie Amr Pro her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *