Apple CarPlay til at omdanne iPhone til Vehicle Remote Management

USAs innovation enormt Apple har indgivet et patent, der kan gøre det muligt for en iPhone at betjene et køretøjs funktioner uden for køretøjet uden input fra dig. Det kan låses såvel som at låse køretøjet op afhængigt af hvor du står, såvel som endda afslutte motoren for dig.
Ved hjælp af Apples nye CarPlay In-Car-system ville softwareapplikationen bruge Bluetooth såvel som ‘geo-indhegnet stedevner’ til at finde ud af, hvor du er i forhold til bilen. I teorien kan det åbne dørene eller bagagerummet, hvis du nærmet dig en iPhone i lommen, eller fornemmelse af, at du forlader køretøjet såvel som straks lås det.
Systemet begynder muligvis motoren for dig eller betjener forskellige hjemmeunderholdning af ventilationsfunktioner inde i henhold til forudindstillede kommandoer. Det kan ligeledes være kompatibelt med ‘pre-warming’ -funktioner, der allerede tilbydes på nogle premium-modeller.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Da patentet netop er blevet indgivet, er det usandsynligt, at vi vil se denne teknik vises ekstremt snart. Men da CarPlay -systemet allerede eksisterer, ville det ikke tage så godt udvikling.
CarPlay, der blev introduceret i marts i år, men forsinket af ukendte grunde, forventes at blive rullet ud på Hyundai, Mercedes, Honda, Volvo såvel som Ferrari -design i begyndelsen af ​​2015. Det bruger Siri -stemmen formår at lade chauffører foretage opkald, sende beskeder samt få adgang til kort.
Systemet vil snart blive rullet ud af Apple, der inkluderer 24 nye producenter, såsom Ford, Peugeot samt Land Rover.
Ville du stole på din iPhone for at låse dit køretøj til dig? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *