Børnenes bilsæder har meget flere bakterier end gennemsnittet toilet

Børns bilsæder bærer dobbelt så masser af farlige bakterier som det gennemsnitlige toilet, har en ny undersøgelse fra University of Birmingham afsløret.
Bilsæderne, der blev plyndret af forskere, havde 100 bakterier pr. Kvadratcentimeter sammenlignet med kun 50 bakterier i det samme område af et toilet. Fundet bugs inkluderede bakterier, der kan forårsage sygdomme som E. coli og Salmonella.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Birmingham University swabbed også 20 biler og hjem og fandt, at biler består af meget mere potentielt farlige bakterie- og svampearter. Fodmejen var det beskidte område i en bil med flere tusinde bakterier pr. Kvadratcentimeter.
• Skatte-disks død: Hvad det betyder
For at støtte undersøgelsen undersøgte kontinentale dæk 2.000 bilister og fandt halvdelen ofte kørt i biler fuld af rod, mens en ud af 10 indrømmede at have en ulykke eller næsten miss på grund af rodet i deres bil.
Næsten to tredjedele af bilisterne er ikke opmærksomme på de sundhedsmæssige risici, som en beskidt bil udgør, med en ud af fem, der indrømmer, at de kun renser inde i deres bil en gang om året-normalt før de tager den til en garage.
Mark Griffiths, sikkerhedsekspert hos Continental, sagde: ”Roder og bakterier kan udgøre en reel fare. For eksempel ville en dåse eller flaske, der ruller under en bremsepedal, være meget alvorlig. ”
Læs meget mere om faldende kørestandarder i Storbritannien her …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *