BMW AD forbudt over skildringer af farlig kørsel

En BMW-tv-annonce for virksomhedens XDrive Four-Wheel Drive-system er blevet forbudt i sin nuværende type på britisk tv, efter at Marketing Krav til myndighed (ASA) sagde det “kondonerede hurtigere , farlig såvel som uansvarlig kørsel ”.
Den minutlange AD (ovenfor) viser en række XDrive-udstyrede BMW’er, der køres off-road på sne såvel som mudder, såvel som ligeledes indeholder optagelser af design, der køres på vejen under vådt vejrforhold.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• BMW 520d XDrive 2017 Review
Støttet af Blurs melodi 2, en travl rock-hymne, sagde ASA, mens den erkendte, at “nogle af scenerne tog placering fra offentlige veje”, mente den på off-road-scenerne “ikke signifikant forskellige fra miljøer, som seerne måtte støde på. ”
ASA fortsatte: ”Præsentationen af ​​XDrive -systemets evne kondonerede hurtigere, farlige såvel som uansvarlige kørsel… leveres i forbindelse med spænding”. Det fremhævede ligeledes et eksempel på en X5 “ser ud til at glide på en snavsspor.”
BMW bestred denne fortolkning af ‘glidning’ og argumenterede for, at X5 demonstrerede “en lille reduktion i trækkraft”, da den tekniske kapacitet i XDrive -systemet blev fremhævet. BMW argumenterede ligeledes, at biler og lastbiler blev kørt i en risikofri såvel som ansvarlig måde.
Biler og lastbilproducent tilføjede, at Blurs Tune 2 blev valgt til at charme til annoncens målgruppe, såvel som usandsynligt at antyde, at biler og lastbiler blev kørt med en høj hastighed.
På trods af disse punkter – såvel som sandheden kun en person ud af de anslåede 9,3 millioner, der så annoncen klagede – blev ASA betragtet som BMWs reklame overtrådte tre marketingkoder.
Reglerne i bekymring fastlægger bilannoncer må ikke motivere “farlige, konkurrencedygtige, hensynsløse eller uansvarlige kørsel” såvel som “må ikke demonstrere magt, acceleration eller håndteringsegenskaber undtagen i en fjernelse af sikkerhed”.
Tjek de allerbedste SUV’er såvel som 4x4s at købe i 2018 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *