Det nye Van Road-skattesystem på kortene

Et nyt Van Road-skattesystem muligvis snart introduceres, efter at statskassen afslørede, at det undersøger nøjagtigt, hvordan man incitamenterer van bilister til at få ultra-lave decharge-biler (ULEV’er).
Nuværende vejafgiftspolitikker ser Van -bilister betaler en fast sats på £ 250 hvert år, hvilket ikke giver nogen belønning for bilister til at vælge renere biler – med det webresultat, at kun 0,4 procent af varevogne på vejen klassificeres som en ULEV’er, der udsender 75 g/ KM eller mindre af kuldioxid.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Ved vejafgift: Alt hvad du kræver at vide
Robert Jenrick, der annoncerede konsultationen, sagde, at statskassen, Robert Jenrick, sagde, at regeringen ønsker “at hjælpe ‘White Van Man’ med at blive grøn.”
Tilbage, da kansleren for skatten Philip Hammond leverede sin budgetplan i november 2017, afslørede han en ren luftfond på 220 millioner pund, der blev betalt af dieselkøretøjer, der flyttede et band til deres første års vejskattesats. Hammond blev imidlertid fjernet, at “ingen hvid varevogn eller dame vil blive ramt af disse foranstaltninger.”
Derfor har regeringen en vanskelig opgave på sine hænder med at motivere Van -bilister til renere biler uden at straffe dem uretfærdigt. Med annoncering af denne nye konsultation erklærede Robert Jenrick, at statskassen var bevidst om, at “at købe en ny varevogn er en stor investering for små forretningsfolk såvel som kvinder”, såvel som det betyder at “gøre miljøvenlige muligheder meget mere overkommelige.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *