“Han er den bedste sælger, som virksomheden har, og den ultimative ambassadør”

Jeg kan ikke huske et motorisk show så livligt som dette års Paris -begivenhed. Med F & U-vandhanerne, der blev tændt efter stop på budgetterne tilbage i 2008, er et fantastisk udvalg af nyt produkt nu i fuld flow-som du kan se på vores Paris Motor Show Round-Up-side.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Blandt alt det nye metal var det kød og knogler, der havde den største indflydelse på mig – og især to mennesker. Andy Palmer ankom til Paris på dag to af hans embedsperiode som New Aston Martin CEO. Middag med ham efter showet afslørede hans begejstring og entusiasme for sin nye rolle – der er gode tider fremover for Aston.
Over på Ferrari -standen var en af ​​de mest følelsesladede pressekonferencer, jeg nogensinde har deltaget i – den sidste bue af formand Luca Di Montezemolo, før Fiat -chef Sergio Marchionne påtager sig den prancende hest på toppen af ​​sit andet ansvar.
Di Montezemolo er motorende royalty, efter at have forvandlet formuerne i Ferrari over 23 år. Han citerede 19 formel 1 verdensmesterskaber (11 konstruktører og otte chauffører) under sin embedsperiode, mens Ferraris vejbiler har opnået utrolige niveauer af ønskværdighed og teknologi. Han er den bedste sælger, som virksomheden har, og den ultimative ambassadør, men alligevel ville hans opførsel og kropssprog mellem ham og Marchionne føre dig til at tro, at han blev kastet til side.
Jeg var heldig nok til at få det sidste spørgsmål ind til Luca og spurgte ham, når han kører ud af Ferrari-porte for sidste gang, hvilken bil fra hans 23-årige trylleformular ville han gå ind, og hvilken af ​​hans chauffører ville han gerne have være drevet af.
Med duggne øjne annoncerede han Enzo som sin yndlingsbil og huskede, hvornår den blev besluttet at navngive den efter virksomhedens grundlægger. Og enten Michael Schumacher eller Niki Lauda var hans valg af chauffør.
Luca – hvad en stor mand. og en hård handling at følge.
Kan Ferrari overleve uden Luca di Montezemolo? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor, på Twitter eller på Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *