“Honda har ikke en klasse topper – kunne dens nye rækkevidde ændre det?”

Af alle bilproducenter på denne uges Paris Motor Show er der en, der vil være usædvanligt travlt – Honda.
Efter hvad der ser ud som mange års inaktivitet, går den japanske gigantiske (og britiske producent) på det hammer og tænger med to helt nye modeller forhåndsvisning i Paris af HR-V og Jazz, ansigtsløftninger til Civic og CR-V-intervaller, Og den længe ventede nye Honda Civic Type R.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De fleste af disse ting dukker op næste år, ligesom mærket vender tilbage til Formel One Race Tracks med McLaren. Og der er også spørgsmålet om den nye NSX, der er i horisonten.
Det har været et hårdt 2014 indtil videre for Honda-500 job er gået på sit Swindon-anlæg (som kører på omtrent halvdelen af ​​sin kapacitet), mens virksomheden er et af kun få mærker, der udsender et fald i salget år til år i Hvad er stadig et blomstrende nyt bilmarked.
På trods af manglen på nye modeller, som de kan sælge, fortsætter Hondas forhandlere med at imponere. Andenpladsen i vores motorist Power Dealer Survey er et ekstraordinært resultat, men udfordringen vil altid være at opretholde den konventionelle service, der så imponerer ejere, når tingene begynder at blive travlere.
Hvad angår produktet, har Honda ikke haft en klasse topper i et stykke tid, så kan vi holde meget håb for den nye afgrøde af biler? Det har altid været et firma med teknik i hjertet – fantastisk nyheder for den nye type R, som har specifikationerne for at få os til at spyt, før vi endda har kørt det.
Denne ingeniørekspertise indikerer også stærke øko-legitimationsoplysninger, men der er områder, hvor Honda er faldet bag tiderne-især tech i bilen og interiørkvaliteten. Op spillet der, og tingene bliver meget spændende. Jeg håber, det får det ideelt – det vil være fantastisk at have Honda tilbage på sang (og vinde i Formel 1) i 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *