Mitsubishi økser EVO, men planlægger Hot Hybrid SUV’er

Mitsubishi har ingen planer for en EVO XI-version af den nye Lancer, men lover højtydende derivater af sine centrale SUV-modeller ved hjælp af PHEV-plug-in hybridteknologi.
Når han talte på Paris Motor Show i 2014, fortalte Mitsubishi Senior Executive Officer, Kanenori Okamoto til Automobile Express, at firmaet vil ophøre med produktionen af ​​Lancer Evolution Performance Car, men den næste generation af nye modeller vil bringe en højtydende PHEV SUV ved hjælp af S-AWC-teknologi fra Mitsubishi Miev Evolouction Pikes Height Race Car.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

“Mitsubishi fokuserer på SUV’er med PHEV -teknologi, det område, hvor vi er stærkest.” sagde hr. Okamoto. “For at få meget mere ydeevne skal du bare bruge en større motor, og for at få den større skal du gøre batterierne større” forklarede han.
Den korte til mellemlang sigt plan for Mitsubishi er at have en produktionsversion af Outlander Concept S Paris Show Car til salg inden for 12 måneder. En ny Mitsubishi L200-afhentning ankommer i 2015, mens en ren EV-version af Mirage også er under udvikling.
Derefter planlægger Mitsubishi at levere en ny Shogun SUV efterfulgt af en ny ASX -kompakt SUV i 2016. En eventuel erstatning for den nuværende Outlander vil følge disse modeller.
Outlander-konceptet, der blev afsløret i Paris, er en afgørende bil i forhåndsvisning af den nye SUV-fokuserede retning for Mitsubishi. Vi får at vide, at ‘s’ står for ‘sporty og sofistikeret’, mens konceptets premium -fornemmelse peger på Mitsubishis ønske om at træde for markedet.
Hvad synes du om Mitsubishis plan for fokus på SUV’er på bekostning af EVO? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *