New Honda Jazz E: Hev Ex Style Tops Hybrid Superminis line-up

Honda har introduceret et nyt flagskibstrimniveau for Jazz E: HEV, kaldet EX Style. Det er prissat fra £ 24.845 samt har et par kosmetiske justeringer såvel som nogle meget mere teknologi.
Stylingændringer over de grundlæggende Honda-jazz inkluderer model-specifikke 16-tommer legeringshjul, en kontrasterende sort tagdækning samt sorte udskiftninger til hatchbacks spejlhætter, sidekropslister samt bagspoiler.

Honda skitserer allelektrisk fremtid med trio af E: N-byggede koncepter

Det har ligeledes lidt meget mere udstyr, med et parkeringsvideokamera såvel som et blind-spotsporingssystem som standard ud over Hondas pakke med “sensing” -sikkerhedsudstyr.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Inde i har Honda foretaget få ændringer. Der er det nøjagtige samme ni-tommer infotainment-system som EX-klassen, men det inkluderer nu et integreret SAT-NAV-system.
Ex -stildesignet tilbydes kun med Hondas E: HEV Hybrid Powertrain. Det blander en 1,5-liters fircylindret benzinmotor med to elektriske motorer samt en kompakt lithium-ion-batteripakke til en integreret output på 108bhp samt 253Nm drejningsmoment.
Benzinmotoren er parret til en genial faste gear-transmission, som Honda States er glattere såvel som meget mere effektiv end en CVT. Powertrain returnerer en erklæret 62,8 mpg samt udsender 102 g/km CO2 på WLTP -integreret cyklus.
Honda er ligeledes ivrig efter at påpege, at købere kan leje den nye jazz e: hev ex -stil med en indskud på £ 4.733,77, overholdt med 36 månedlige betalinger på £ 259 samt en endelig tilbagebetaling på £ 13.292.08, hvis de vil beholde den Biler og lastbil i slutningen af ​​perioden.
Klik nu lige her for at tjekke ud om Hondas planer for dets fremtidige rene-elektriske designområde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *