Nissan Qashqai får den nye Turbo-benzinmotor

Nissan fejrede et vartegn med sin populære crossover for nylig, hvor mærket producerede sin to-millionth Qashqai på sit Sunderland-anlæg. Nu har Nissan udvidet motorområdet med en hurtigere og meget mere effektiv turbo -benzinmotor i håb om at holde disse stærke salgstal tikker over.
Nissans 1,6-liters DIG-T 163 benzinmotor, lånt fra den nye Pulsar Hatchback, er den mest kraftfulde motor i Qashqai-serien, der sidder over 113bhp 1,2-liters turbo. Enheden udvikler en sund 240 nm drejningsmoment, som er 50 nm meget mere end den mindre benzin. Det er nu også fuldt ud overens med Euro 6 -emissioner.
Dette ser det opnå 0-62 km / h på 9,1 sekunder, og gå videre til en tophastighed på 124 km / h, hvilket gør det til den hurtigste Qashqai i området.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Med sin nye motor administrerer Qashqai også en brændstoføkonomifigur på 48,7 mpg, som er mindre end 2 mpg ned på 1,2, og emissionerne lider ikke unødigt ved 134 g/km, kun 5 g/km ned. I denne dekor er bilen kun forhjulstræk og udstyret med en seks-trins manuel gearkasse. Nissan har ikke bekræftet, om det får en automatisk mulighed.
• Top 10 bedste crossovers i 2014
Den eksisterende 1,2 DIG-T-model har på den anden side nu en bil. Xtronic-gearkassen, som vi evaluerede tidligere i 1,6 diesel, er en CVT, hvilket indebærer, at der ikke er nogen ægte separate ‘gear’, skønt den indeholder trinvis ændringer, så det føles meget mere som en konventionel multi-forholds gearkasse.
En option på 1.350 pund, det burde kun fraktionere øge manualen 1,2’s 0-60 mph tid på 11,3 sekunder, såvel som at påvirke brændstoføkonomi på 50,4 mpg og 129 g/km CO2 for manualen.
Find nu ud af, hvordan vores langsigtede Nissan Qashqai går videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *