Ny 2018 Kia Picanto X-Line: Plush X-Line S Trim tilføjet

KIA har afsløret, at den vil tilføje en ny, højere spec ‘s’ version af den nye Picanto X-Line Crossover City Car til den britiske linje- op.
Ligesom hvordan GT-Line S-versionen bygger på den almindelige GT-Line Picanto, adskiller lidt ekstra standardudstyr X-line og X-Line S-modellerne. Chrome -dørhåndtag er monteret, ligesom et elektrisk soltag. Indvendigt finder du automatisk klimakontrol, et syv-tommers berøringsskærm infotainment-system med Sat Nav, Apple CarPlay og Android Auto, plus opvarmede forsæder og et opvarmet ratt udstyret. Priserne er endnu ikke afsløret.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Picanto X-Lines crossover-legitimationsoplysninger er udslettet af chunky udseende sort plastbeklædning, kunstige bash-plader under de forreste og bageste kofangere, plus en hævet ridehøjde-med en jorden clearance på 156 m, kører den 15 mm højere end standardversioner af Picanto .
• Ny Kia Picanto X-Line 2018 anmeldelse
Kontrasterende farvepakker, introducerer lyse spredninger af farve omkring bilens udvendige, afrund ud af designjusteringerne – sølv- eller kalkgrønne finish er tilgængelige på gitter- og tågelygten omgivelser. 16-tommer legeringshjul er standardpasning sammen med LED-dagslys på dagtimerne.
13

Picanto X-Line får en 1,25-liters fircylindret benzinenhed under motorhjelmen, hvilket producerer 83bhp og 122nm drejningsmoment. Motoren er parret til en fem-trins manuel gearkasse, men for en ekstra £ 650 (£ 13.245 i alt) kan kunderne vælge en fire-trins automatisk.
Det styrer hævdet økonomi på 61,4 mpg med emissioner på 106 g/km CO2. Den automatiske Picanto X-line er lidt tørstigere og producerer 52,3 mpg og 124 g/km. Det er monteret som standard med drejningsmomentvektorering og autonom nødbremsning, der sparker ind, hvor det er nødvendigt med hastigheder på op til 50 km / h.
Kan du lide lyden af ​​Kia Picanto X-line? Fortæl os dine tanker i kommentarerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *