Ny 2022 Citroen C5 Aircross Facelift til salg fra £ 25.515

Den ansigtsløftede Citroen C5 Aircross kan købes i Storbritannien nu, med priser, der starter fra £ 25.515. Den opdaterede SUV har en pakke med ændringer indefra og ud, som blev udviklet for at få bilen til at appellere til et meget mere premium -publikum.
Købere har et valg af tre specifikationer, kaldet Sense Plus, Shine og C-Series Edition. Den mest overkommelige version kommer som standard med 18-tommer legeringshjul, elektrisk foldede dørspejle, parkeringssensorer foran og bag, nøglefri Go og et reverseringskamera.

Top 10 bedste SUV’er til at købe 2022

Mid-Range C5 Aircross Shine er prissat fra £ 26.665. Opgraderinger over Sense Plus -modellen inkluderer Alcantara polstring, en sort interiørbeklædningspakke og en udvidet række af sikkerhedsteknologi, der tilføjer adaptiv cruise control og aktiv sikkerhedsbremsning.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Shine Trim er også indgangspunktet for Citroens avancerede komfortsæder. Disse er udviklet til at holde de forreste passagerer komfortable på længere rejser og bruge tykkere skum end SUV’s standardstole. Opvarmnings- og massagefunktioner kan også indstilles.
15

Citroens rækkevidde C-Series-udgave bygger på denne specifikation med et to-tone malingsjob, anodiseret bronze udvendig trim, et panoramisk glas soltag, en trådløs opladningspude og en håndfri elektrisk åbning af bagklap. Priserne for flagskibet starter fra £ 29.105.
Nye 2022 Citroen C5 Aircross: Facelift -opdateringer
Citroen har givet den nye C5 Aircross et helt nyt ansigt, der bytter nogle af de gamle bils kurver til meget mere “strukturerede” linjer, hvilket hjælper med at give SUV’en et meget mere imponerende look. Virksomheden siger, at ændringerne var inspireret af den kommende C5 X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *