Ny 2022 Genesis GV60 bekræftet til lancering i Europa i år

Genesis, Hyundai Groups premium-spin-off-brand, har annonceret, at dets ren-elektriske GV60-coupe-SUV vil sælges i Europa senere på året. Virksomheden har endnu ikke givet en tidslinje for, hvornår vi ser det i Storbritannien, men vi forventer, at det vil være i slutningen af ​​2022. De vigtigste rivaler inkluderer Audi Q4 E-Tron, Tesla Model Y og Jaguar I- Tempo.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Genesis GV60 er bygget på den samme E-GMP-understøttelse som Kia EV6 og Hyundai Ioniq 5. Det drives af en 77,4KWH-batteripakke, der tilbyder et maksimalt interval på 280 miles med entry-level, enkeltmotor, bageste Hjuldrevsmodel. Genesis har imidlertid ikke afklaret, om dette tal blev logget under WLTP -betingelser.

Ny Genesis G70 Shooting Brake 2022 Review

Den elektriske motor i den billigste GV60-premium producerer 225bhp og 350Nm drejningsmoment, men købere har yderligere to drivlinjer at vælge imellem, som begge er dobbeltmotoriske, firehjulstrækkesystemer. Priserne for alle tre modeller i SUV’s line-up vil blive bekræftet tættere på bilens europæiske lanceringsdato.
At sidde midt i line-up er Genesis GV60 Sport, der har en 215bhp-motor på bagakslen og en 99bhp-motor foran, for en kombineret output på 314bhp og 605Nm drejningsmoment. Den ekstra ydelse skærer bilens maksimale rækkevidde ned til 248 miles, selvom Genesis har monteret et system, der frigør den forreste motor, når det ikke er nødvendigt, og maksimere effektiviteten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *