Ny 2023 Tiny Hatch spionerede igen forud for den officielle debut

Vores spionfotografer har fundet den næste lille Hatch, der tackle sit arktiske udviklingsprogram, denne gang med en elektrisk drivlinje. Den fjerde generations version af BMW Tiny bliver mindre som en del af redesignet, og den er baseret på en ny elektrisk platform, der er co-designet med den kinesiske producent Great Wall.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

BMW håber, at dens kompakte redesign af Tiny giver den mulighed for at stjæle et par salg fra den nye, ren-elektriske Fiat 500. Disse billeder viser, at dens styling ikke har helt den samme retro-appel som fiat, som det Det er en udvikling af den nuværende generation af den lille luge snarere end et trofast throwback til IsseGonis ‘originale design.

Minis dristige fremtid til at omfatte lille MPV baseret på Urbanaut -koncept

Forlygterne og den forreste kofanger ligner den nuværende bils og deler den samme bulbøse styling. Imidlertid er forruden blevet raket lidt længere tilbage, hvilket sandsynligvis vil hjælpe med at forbedre aerodynamik og maksimere mængden af ​​rækkevidde for den elektriske variant.
Mini har givet lugen bagenden meget meget mere grundig revision. Der er et nyt sæt trapezformede baglygter, der gemmer sig under camouflage (som er i modsætning til noget, vi har set på en lille før), forbundet med et frisk trimstykke, der løber over bagklappen.
De forreste og bageste overhæng ser betydeligt kortere ud end den aktuelle model, men det er fuldstændigt muligt, at bilens akselafstand vil være den samme som dens forgængers. Afstanden mellem forhjulene og bilisten ser om det samme som før, hvilket falder et temmelig stort tip om bilens størrelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *