Ny indgangsniveau Citroen E-C4 Sense introducerede pris fra £ 28.495

Citroen har revideret E-C4-serien og droppet bilens tidligere indgangsniveau-sans plus trim til fordel for en endnu mere overkommelig sansvariant. Nu begynder omkostningerne til den elektriske coupe-SUV fra £ 28.495 inklusive regeringens pund 1.500 plug-in-køretøjsstipend, hvilket gør køretøjet omkring £ 2.500 mere overkommeligt end det var i slutningen af ​​sidste år.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Naturligvis har den nye indgangsniveau Citroen E-C4 Sense lidt mindre enheder end den tidligere Sense Plus-model, men nedskæringerne er mindre, end du kunne forvente. Købere får stadig 18-tommer legeringshjul, LED-forlygter, elektrisk sammenklappelige dørspejle, bageste parkeringssensorer samt nøglefri gå.

Nye 2022 Citroen C5 X: UK -omkostninger såvel som specifikationer afsløret

Inde i er der dobbeltzone klimaadministration samt et 10-tommer infotainment-system med Apple CarPlay samt Android Auto samt en integreret tabletinstallation til den rejsende side af instrumentbrættet. Citroen har ligeledes kastet sig i sin avancerede komfortophæng såvel som sæder som en del af pakken, som lover at holde bilisten meget bedre isoleret fra ujævnheder i vejen.
Citroen har ligeledes ændret resten af ​​E-C4-sorten som en del af opdateringen. Den forrige udstrålende variant er blevet omdøbt til “Shine Edition” samt tilvejebragt en ny startomkostning på £ 30.495 (inklusive Government Grant).
E-C4 Radiate Edition har nøjagtigt de samme enheder som udgående E-C4 Shine, så inkluderer front såvel som bageste parkeringssensorer, et opvarmet ratt, et to-positions bagagerum, samt en greb om ekstra førerassistent teknologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *