Ny Renault -trimstruktur for Clio, Captur såvel som Megane

beregnet til at gøre Clio, Captur såvel som Megane – både Hatch såvel som Sport Tourer – Sorter enklere for købere at forstå, hver nu består af tre niveauer : Spil, kendt såvel som GT -linje.
Tilgængelig for at købe nu er omkostningerne faldet på tværs af sorten på trods af sandheden, at niveauer af almindelige enheder er forbedret i nogle tilfælde.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Renault Clio 2019 for første gang
Spil starter hver line-up, hvilket effektivt tager placeringen af ​​udtrykket såvel som udtryk+. Dette indebærer, at Clio Play har almindelige 16-tommer legeringshjul, DAB-radio, aircondition, satellitnavigation samt Renaults R & Go-smartphone-app.
I modsætning til det design, det erstatter, har Captur Play den to-tone kontrasterende tagdækningssystemmalingsoverflade som standard. Indgangspunkterne for Clio, Captur såvel som Megane -sorter er faldet med henholdsvis £ 445, £ 315 samt £ 475.
Det berømte trimniveau er mange omhyggeligt matchet til den gamle Dynamique Nav. Den berømte CLIO repræsenterer en besparelse på £ 254 på trods af tilsætning af sorte 17-tommer legeringshjul, bageste auto-parkeringssensorer samt bageste privatlivsglas. Captur -spillet får ligeledes bageste sensorer såvel som privatlivets glas, men er alligevel £ 405 billigere end den gamle Dynamique Nav. Den anerkendte Megane koster £ 18.415 for lugen såvel som £ 19.615 for Sports Tourer – Falls på henholdsvis £ 875 såvel som £ 735.
GT -linjen var allerede vist i Megane såvel som Megane Sport Tourer -sorten – skønt omkostningerne er faldet med £ 575 såvel som £ 435 – såvel som den trims sølvdiffusor såvel som kontrasterende dørspejle bruges ligeledes til clio, hvor det koster £ 525 mindre end den udgående dynamique S.
Den mest markante reduktion kommer øverst i Captur -serien. Lige her erstatter det signaturen x nav, såvel som prissættes fra £ 18.300 – £ 1.755 mindre end før.
Læs vores omfattende evaluering af Renault Captur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *