Ny Ssangyong Musso-afhentning til at koste mindre end £ 20k ​​

Koreansk brand Ssangyong har brugt Geneva Motor Show til at afsløre sin nye Musso-afhentning.
Ankom i juni, med priser, der starter under mærket på 20.000 pund, slutter sig nykommeren til pick-up-markedet på dets en masse konkurrencedygtige. Det vil konkurrere med Isuzu D-Max, Ford Ranger og Automobile Express’s meget elskede-Mitsubishi L200.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• All strømmen fra 2018 Geneva Motor Show
Den nye Musso bruger understøttelsen af ​​den nye Rexton SUV og deler nogle af denne bils styling med en lignende frontend. Men fra de bagdøre baglæns har Musso en pick-up-seng, der er skabt til at passe til en euro-palle, selvom den er lidt kortere, men bredere end en Mitsubishi L200s bagdæk.
17

Inde i Musso klemmer Rextons interiør, så der er en billignende fornemmelse med soft-touch plastik over instrumentbrættet og døre, hvor rivalernes tilbud har en tendens til at tilbyde ridsere plast. Der er siddepladser til fem, mens toplinjemodeller har Nappa-lædersæder, der opvarmes og ventileres.
Musso er henholdsvis 110 mm og 267 mm kortere end en L200 og Ford Ranger, men Ssangyong vil tilbyde en version med et 400 mm længere lastområde i begyndelsen af ​​2019. De to modeller vil blive solgt side om side for at måle kundepræference, før rækkevidden er Skaleret tilbage til en version kun til det britiske marked. I modsætning til rivaler kommer Musso kun i dobbelt førerhuse uden en enkelt cab -model, der tilbydes.
17
Om vores adsclose denne annonce

Musso kommer også i tre trimniveauer, men i et skridt for at øge modellens opmærksomhed vil opsamlingen bære meget mere spændende trimniveaunavne. I stedet for at falde i tråd med standard Ssangyong -nomenklatur som SE, LX og ELX, vil Musso have navne – ligesom Mitsubishi gør med barbariske, dyre- og krigerversioner af sine L200. Priserne starter under £ 20.000 og stiger til lidt over £ 25.000.
Under motorhjelmen er en af ​​Ssangyongs 2,2-liters diesels, som findes i Rexton med seks-trins manuelle og automatiske gearkasser, der tilbydes. Motoren skubber ud 178bhp og 400Nm med CO2 -emissioner i området fra 211 til 226 g/km og brændstoføkonomi mellem 32,8 og 35,8 mpg. Den nye Musso har en en-ton nyttelast og en 3,5-ton bugseringskapacitet.

Hvad skal Ssangyong Musso slå? Tjek vores liste over de bedste pick-up-lastbiler, der er til salg …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *