Ny tredobbelt turbo-motor signalerer meget mere varme Volvos på metoden

Den varme Volvo kan være ved at vende tilbage med et smell, drevet af en avanceret ny 2,0-liters, 4-cylindret benzinmotor, som producenten erklærer vil give “ikke mindre end 450bhp”.
Eksakte tal er endnu ikke udsat for, hvis den høje præstations Drive-E-drivkraftide opnår noget tæt på dets fænomenale erklærede en vis output på omkring 225bhp pr. Liter, vil den overgå de mest effektive ydelsesmotorer i verden.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Idéen med højtydende Drive-E-drivkraft vises som en fremskridt på Volvos fircylindrede Drive-E-benzin-drivlinje, som allerede har filtreret ud over Volvos produktionsbiler og lastbilområde.
Drive-E-husstanden til turboladet benzin såvel som dieselmotorer er bemærkelsesværdigt for sin udnyttelse af avanceret turbo-innovation såvel som den højtydende drev-e-idé bringer dette til et nyt niveau. Motoren har to parallelle turboladere, der fodres af en tredje elektrisk drevet turbo. Den komprimerede luft fra denne tredje feeder Turbo sendes ikke til cylindrene, men i stedet bruges til at spole de to andre turbos op og minimere turbo -forsinkelse.
Brændstof leveres til cylindrene ved hjælp af en avanceret brændstofpumpe ved et ultrahøjt tryk på 250 bar såvel som sammen med den under trykte luftstrøm fra de parallelle turbos, dette skaber en meget høj effekttæthed i den cylindre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *