Nye Peugeot 508 priser og specifikationer afsløret

Den nye Peugeot 508 Fastback er nu til salg med priser, der starter fra nøjagtigt £ 25.000. Der er fem specifikationer at vælge imellem, og alle biler leveres med klimakontrol med dobbeltzone, en kapacitiv berøringsskærm og legeringshjul.
Den mest aktuelle Peugeot 508-familiebil er morfet fra Dowdy Saloon til elegant fire-dørs coupe og er skabt til at konkurrere med alt fra den konventionelle Vauxhall Insignia og Ford Mondeo til Volkswagen Arteon og BMW 4-serien Gran Coupe.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Ny Peugeot 508 2018 anmeldelse
Denne pris på entry-level giver dig en aktiv-spec-model med 128bhp 1,5-liters Bluehdi-dieselmotor og en seks-trins manuel gearkasse. Den samme motor fås med en bil for yderligere £ 1.600.
16

Andre steder får købere også et valg af meget mere magtfulde 158bhp eller 178bhp 2,0 -liters Bluehdi -motorer – hver med en bilboks som standard. Der er også to Puretech -benzinmotorer med enten 178bhp eller 222bhp. Begge kommer udelukkende med Peugeots otte-trins Eat8-bilkasse.
Selv den grundlæggende Peugeot 508 Active er veludstyret og kan prale af autonom nødbremsning, aktiv baneholdningshjælp (LKA) og Peugeot Connect SOS. Et 3D SAT-NAV-system er også standard sammen med Apple CarPlay og Android Automobile Connectivity. Automatiske lys og regnfølende viskere topper en generøs kitliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *