Peugeot 9×8 Le Mans Hypercar afsløret med banebrydende design

Peugeot har frigivet meget flere billeder af sin 9×8 hybrid racingproducent til Le Mans 24 timer såvel som World Endurance Championship (WEC), taget på baggrund af brutalistisk arkitektur Af fotograf Agnieszka Doroszewicz.
Før jul offentliggjorde det franske brand det første billede af 9×8 på banen på sine sociale mediekanaler, såvel som det så ud til at have en lille bagfløj. Det er endnu ikke bekræftet, om køretøjet vil køre med eller uden bagved aerodynamik, men det aktuelle sæt billeder igen viser det igen uden en vinge, såvel som dette antages at være den retning, som programmet er på vej ind.

Peugeot til at gå elektrisk i Europa i 2030

Ifølge den tekniske direktør Olivier Jansonnie: “Vores beregninger såvel som vindtunnelarbejde har bekræftet pertinensen i vores beslutning om at køre uden en bagvinge. Sammen med udviklingen såvel som indstillinger Denne mulighed kræver, at det skal valideres Når vi tester på forskellige kredsløb med forskellige egenskaber. ”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

9×8 er en efterfølger for både 905 i de tidlige 90’ere samt 908 af de sene ’00’erne, som begge vandt på Le Mans. Peugeot har endnu ikke bekræftet nøjagtigt, hvornår køretøjet vil gøre sin konkurrencedygtige debut, men har nu sagt, at det ikke vil være i Florida for gardinindsamlingen 1.000 miles af Sebring den 18. marts. Ud over det er det eneste officielle ord fra producenten, at paret af 9x8s “vil gøre deres jomfru race -optræden i sæsonprogrammet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *