Peugeot Quartz Concept debuterer i Paris

Peugeot har afsløret Quartz-konceptet på Paris Motor Show-og den sportslige crossover giver os et glimt af den næste generations 3008’s styling. Den højridende MPV er indstillet til at omdanne til mere af en Qashqai-rivalende premium crossover SUV for at jage salget.
Baseret på den samme EMP2 -platform, der understøtter Peugeot 308, er kvarts stylet ved hjælp af Peugeots seneste designsprog, der først debuterede på Exalt -konceptet på Beijing Motor Show. Det betyder enorme indtag, skarpe kanter, et lodret 3D -gitter og mejslede forlygter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

En lav vindueslinie og stejlt raket bagskærm – komplet med en delt spoiler – afslører kvarts for at have de sportslige andele af modeller som Range Rover Evoque eller BMW X4. Ved 4.500 mm lang sidder den et sted mellem Evoque og X4 med hensyn til størrelse. Det er også ca. 100 mm længere end en Qashqai.
Interiøret er en udvikling af den rene og enkle i-cockpit, der findes i 308. Peugeot har holdt mængden af ​​knapper og switches til et minimum, mens chauffører får information gennem en head-up-skærm. Det kompakte rattet har kontroller for indikatorerne, køremetoder og gearskift og materialer som læder, kompositter og basalt giver kabinen en luksuriøs finish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *