Pininfarina og HKG afslører elektriske H500- og K350 -koncepter

efter afsløringen af ​​HK GT på Geneva Motorshow, Hybrid Kinetic Motor Group (HKG) og Pininfarina præsenterer to nye elektriske køretøjskoncepter – en salon og en SUV – På Auto China Show 2018 i Beijing.
Fuldstændige detaljer for bilerne er endnu ikke frigivet, men det forventes, at de nye modeller vil indeholde den samme drivlinje som de tidligere koncepter fra HKG. Virksomheden har hævdet en rækkevidde på 620 km fra sit højteknologiske udvidede batteri, der er i stand til op til 50.000 genopladningscyklusser.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Beijing Motor Show
Den første af de to Pininfarina-designede modeller, der blev annonceret, er H500-salonen. Fra hvad vi kan se af teaser-skud, har konceptet, der skal afsløres den 25. april, et firedør, fastback-design. At vælge denne kropsform er helt klart et nikk til den høje efterspørgsel efter saloonbiler med store bagudben i Kina. Den anden bil, K350, er en ny firesæders SUV med dristige udvendige linjer og skarpt skulpturelle lysklynger, ligesom K550- og K750-modellerne afsløret på Shanghai-showet i 2017.
Med hensyn til interiør har H500 en buet omviklet driverskærmskærm og en anden mediereskærm i midtkonsollen. Et billede fra indersiden af ​​K350 viser fire-personers layout med kontrasterende nakkestøtter og syning på polstring.
Der er ikke noget ord om, hvornår produktionsversioner af K350- og H500 -modeller kan se dagens lys, men andre modeller i HKGs rækkevidde skal ramme veje i Kina senere på år. Uanset om de kommer til Storbritannien eller ej, gjenstår at se.
Nød du at læse om disse konceptbiler? Så hvorfor ikke læse om de bedste kommende biler i 2019?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *