‘PSAs tillid til Storbritannien bodes godt for fremtiden’

Jeg får altid et spark ud af at gå til fabrikker, især når der er gode nyheder at rapportere. Så det var fantastisk at være på Vauxhall -anlægget i Luton – hus til bilproducerende, fordi 1905 – at høre, at dens fremtid var blevet sikret indtil slutningen af ​​det næste årti i det mindste.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Ny Vauxhall/Opel -ejer PSA afslørede investeringer på omkring £ 100million for at udvikle den nye Vivaro -varevogn i Bedfordshire sammen med sin Peugeot Professional såvel som Citroen Dispatch -søskende modeller.
Ved siden af ​​PSA -manager var Carlos Tavares selskabssekretær Greg Clarke og udsatte, at den britiske regering har fliset i £ 9million for at hjælpe med at beskytte de 1.400 opgaver i Luton (med meget mere mulige) – penge, der er brugt i min bog.
Det, der dog ramte mig, er den tillid, PSA har i Storbritanniens evne til at udvikle biler af høj kvalitet effektivt, selv med Brexit hængende over os.
Hvilket fik mig til at spørge Tavares om Vauxhall -anlægget i Ellesmere Port, såvel som når vi måske hører gode nyheder om det. ”Lad os lave nogle matematik,” sagde han. “Nuværende Astra blev introduceret i 2016. En syv-årig designcyklus fører os til 2023. Beslutninger med hensyn til krav til tildeling af produkt tildeler tre år forud for en lancering for at sikre, at det vil være 2020.”
Okay, så her er nogle matematik til dig, hr. Tavares: Ellesmere Port har en kapacitet på over 200.000 køretøjer om året. Det gør i øjeblikket omkring 92.000 – alle Astras, hvoraf omkring et tredje ophold i Storbritannien. Peugeot, Citroen såvel som DS tilbyder omkring 140.000 køretøjer her. Hvis halvdelen af ​​dem er på den nøjagtige samme EMP2-platform, som ligeledes understøtter Vauxhalls Grandland X, såvel som den nye Astra (og sandsynligvis insignier såvel som andre) vil bruge, hvorfor ikke gøre Ellesmere Port til en verdensomspændende plante til højre hånd -Drive PSA -biler?
Med PSA -mærker på en rulle såvel som manageren positiv i Storbritannien, giver det total mening, ikke sandt?
Er du enig med Steve? Lad os forstå din tanke om PSAs fremtidige planer i Storbritannien nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *