Sporty ny VW Streetup! Er opvarmning til op! GT

Volkswagen har bestemt taget sin tid med UP! GT varm luge; Vi kørte en næsten produktionsklar prototype af Turbo City-bilen, men det var for næsten to år siden. Og mærket fortsætter med at frustrere vores appetit ved at afsløre en racere, der ser speciel udgave af UP! Bybil.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Streetup! Edition får en række sportslige trim -opgraderinger, der går en lille måde at løfte udseendet af Hyundai I10 -rivalen inde og ude. Disse inkluderer nye 16-tommer legeringer, store hvide og grønne striber, der løber op på motorhjelmen og tagene og mærkater på sidepanelerne. Interiøret får unikke sædebeklædninger, sort overskuelse, en ny gearknob og frisk ratt.
Men ændringerne er lidt mere end hud dybt: Volkswagen har givet Streetup! Ny sportssuspension, der kan svare til 50 mm sænket opsætning i GT -prototypen. Dette burde forhåbentlig betyde mere hurtige og engagerende håndtering fra bybilen.
Desværre håbede den vigtigste opdatering, som alle håbede på (en smule ekstra strøm fra den tre-cylindrede motor), ikke til at udføre, hvilket betyder, at det hotteste valg Streetup! Vil være tilgængelig med er 74bhp 1,0 liter, der administrerer 0-62 km / h på 13,2 sekunder og 60mpg.
Volkswagen har kun annonceret Streetup! vil være i salg i Tyskland indtil videre, og en talsmand siger, at den er ‘under overvejelse’ for Det Forenede Kongerige.
Volkswagen konkluderede også, at der ikke var nogen yderligere nyheder om GT, der hævdede “vi alle ville elske at se det”. Så det ser ud til, at det ikke kun er kunder, der lever i håb om en varmere op!
Tjek nu vores round-up af de bedste bybiler, der er til salg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *