Togg Mobility Idea SUV udsat på CES 2022

Turkisk mobilitetsstart Togg har afsløret en ny idébiler og lastbil på Consumer Electronic Innovation (CES) Show i Las Vegas, som virksomheden erklærer vil ‘samle avanceret elektrisk elektrisk , autonome såvel som sammenkoblede teknologier inden for en stil sfære ‘.
Togg har høje ambitioner med det mål at skabe en million biler i fem segmenter i 2030. Den allerførste er målrettet mod at dukke op i slutningen af ​​2022; såvel som virksomheden har ambitioner om at overholde det med en mellemstor ‘e-SUV’ i de allerførste måneder af 2023. Togg CEO Gürcan Karakaş erklærer, at det vil være “den allerførste elektriske SUV, der er oprettet i Continental Europe af en Ikke-traditionel producent. ”

Bedste elbiler og lastbiler til at købe 2022

Togg-SUV-ideen er udviklet med input fra den italienske styling-firma Pininfarina, såvel som tidlige billeder viser, hvad der ser ud til at være en trendy, dog temmelig traditionel metode til både det indre såvel som udvendigt.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Togglogoet er angivet at repræsentere kombinationen mellem øst såvel som vest, med to pile, der type en ædelsten i midten. Når man tænker på brandets påstande, er det den teknologiske side, hvor den mest radikale udvikling sandsynligvis findes.
9

Disse designs vil blive overholdt af en C-segment-saloon såvel som hatchback sammen med en lille SUV såvel som en mellemstor MPV i de “kommende år”, hvor alle fem design “deler nøjagtigt samme DNA”. Batterier til de allelektriske designs vil blive produceret internt som en del af et joint venture med den kinesiske batteriproducent Farasis Energy. Venturen planlægger at levere batterier ikke kun til EV’er, men ligeledes ikke-automotiv sektorer, såsom energilagring til indenlandske omgivelser.
Denne helt nye idé forbinder en række smart-enheder såvel som innovation sammen for at producere det, der kaldes et ‘mobilitetsøkosystem’. Togg har ligeledes garanteret, at denne nye mobilitetidee vil være ‘intelligent, brugercentrisk såvel som endda empatisk over for brugerne’. Mærkets usecase -mobilitetidee, der er angivet at legemliggøre disse kvaliteter, er blevet produceret overholdelse af forskningsundersøgelse med meget mere end 2.000 mennesker såvel som meget mere end 30 fokusgrupper samt interviews.
Leder du efter en økonomisk lille elbil? tjekket vores liste over de bedste små elbiler og lastbiler 2022 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *