Vauxhalls Luton -anlæg til at udvikle den næste Vivaro -varevogn plus dens Peugeot såvel som Citroen -kolleger

Fremtiden for Vauxhalls Luton -anlæg er blevet sikret med Vauxhall/Opel -ejeren PSA, der bekræfter, at den næste generation af Vivaro Van vil blive udviklet i Luton. Det nye design vil sælges i midten af ​​2019.
Når han talte på erklæringen i fabrikken, sagde PSA -formand Carlos Tavares: ”Dette er en vigtig milepæl for fremtiden for Luton -anlægget såvel som en vigtig mulighed for at tjene vores ambitioner på det industrielle bilmarked, hvilket garanterer klienter det allerbedste levering i Dette segment. ”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Elektrisk corsa fører PSA Vauxhall/Opel Revival Plan
Tavares afslørede, at produktionen ville øge Luton fra 2017’s 70.000 biler til 100.000, med den nye varevogn baseret på PSA Group EMP2 -platformen, der understøtter hvad som helst fra Peugeot 3008 til den nye DS 7. Dette vil sandsynligvis indebære en flytning over til PSA Diesel Motorer til at drive Vivaro såvel som vi kan ligeledes forvente hybrid såvel som fuld-EV-modeller, hvor formanden udsætter, at den nye Vivaro på et tidspunkt vil blive elektrificeret i sin livscyklus.
Selvom erklæringen kun diskuterede Vauxhall såvel som Opel Vivaro -modeller, bekræftede PSA, at Peugeot Professional såvel som Citroen -forsendelse ligeledes vil blive udviklet i Luton sammen med Vauxhall såvel som Opel -versioner af Vivaro, hvis efterspørgslen efter varevogne fortsætter med at stige.
Lutons fremtid er blevet sikret overholdelse af drøftelser mellem PSA, den britiske regering såvel som Luton Borough Council, med det britiske bidrag med en investering på 9 mio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *