VW Golf R Estate identificerede UNDISGUISED

Volkswagen har taget en beslutning om at tilføje en ny model til sin svulmende ‘R’ række, og det er den mest funktionelle R -bil endnu. Golf ejendom har fået R -behandlingen, og vores spionskud viser det helt uudviklet.
Forventet at blive lanceret på Essen Motor Show i december, vises det varme ejendom, der gennemgår test ved Nurburgring. Kilder hævder, at ideen til en Golf R-ejendom er blevet kastet rundt i et stykke tid, men Volkswagen har endelig taget en beslutning om at sætte den højtydende belastningslugger i masseproduktion.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Standard Golf Estate er en ret almindelig udøvende affære, men denne tilføjer langt meget mere ved hjælp af visuel aggression med de dybere ‘r’ forreste kofanger og sideskørter. Quad -udstødningerne ser usædvanlige ud på en sådan boxy ejendom, men antydes til den enorme præstation, der tilbydes.
6

Med R-ejendommen ved hjælp af det samme firehjulstrækkede chassis og 2,0-liters turboladet motor som Golf R-hatchback, er det usandsynligt, at ydelsen vil lide for meget af 100 kg ekstra vægt, der sandsynligvis vil være til stede sammenlignet med lugen.
Strømmen er vurderet til 296bhp, og der er en sund 380Nm drejningsmoment, hvilket betyder, at den familievenlige R-model skal have målet for sin nærmeste rival, Ford Focus St Estate.
Forvent, at acceleration skal være lidt nede fra 0,62 km / t -tiden på 5,1 sekunder for lugen (4,9 for DSG), men tophastigheden skal stadig nå 155 mph begrænseren.
Priserne vil sandsynligvis tilføje omkring £ 800 eller deromkring til prisen på £ 30.000 i Standard Golf R Hatch, hvilket ikke er en betydelig præmie, når du overvejer det ekstra praktiske, der tilbydes.
Tror du, du har brug for en næsten 300 hk familie ejendom? Fortæl os det i kommentarerne herunder og tjek vores top 10 bedste godser her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *