“Bilkøb har ikke ændret sig meget på 50 år … indtil nu”

Bluewater Buying Shopping Center i Kent: Det er ikke typisk den slags placering, jeg har en tendens til at bruge så godt meget tid i – for mig at købe er en Af de ting, internettet blev oprettet til. Dog sprang jeg dernede denne uge for at se Hyundais nye Rockar Showroom, lige med M&S såvel som Bedste ved siden af ​​en kropsbutik, der er meget mere at tænke på at handle med cremer end biler og lastbilreparationer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Faktisk er Showroom sandsynligvis det forkerte ord-dette er en detailoplevelse, så langt fjernet fra det konventionelle forhandler uden for byen, som du kan forestille dig. Der er ingen sælgere, bare ‘engle’, for hvem kompensation ville være et beskidt ord, mens store berøringsskærme såvel som enorme videovægge erstatter grydeplanter såvel som skræmmende skriveborde. Du kan endda tage et testkørsel eller få dine biler og lastbil serviceret, alt sammen med at poppe til John Lewis eller gå i biografen.
• Finest nye biler og lastbiltilbud 2014
Selvfølgelig er biler og lastbiler i købscentre ikke noget nyt, men dette er en langvarig tilføjelse til Bluewater’s sælgerliste, der er registreret hos en 10-årig lejekontrakt. Det er klart, det er et dyrt sted at tilbyde biler og lastbiler-nogen hviskede til mig, at området koster fire gange det af et typisk showroom-men Rockars pre-frie tilbud er stadig et par pund under Hyundais noteringspriser, som, når de er boltet ind til Producentens lavhastighedsfinansieringsaftaler begynder at se ganske attraktive ud.
Du behøver ikke engang at se Bluewater for at købe – du kan gøre hele tilbudet på Internettet med Rockars temmelig elegante websted. Det vil være fascinerende at se, om andre forhandlere overholder det på internetmodellen. Så vil denne nye metode til indkøb af arbejde? Den eneste tid vil vise, men en ting, vi forstår med sikkerhed, er, at så meget som vi alle kan lide vores biler, at købe dem er langt fra den allerbedste bit. Derfor er jeg så begejstret over denne nye satsning – det er på tidsbiler og lastbilkøb ændret.
Ville du være glad for at købe en ny bil og lastbil på internettet uden nogensinde at gå til et forhandler? Lad os forstå på Twitter, på Facebook eller i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *