Toyota såvel som Yamaha arbejder på en brintdrevet V8-motor

Toyota har opfordret Yamaha til at fremstille en brintbrændstofforbrændingsmotor. Ud over Yamaha har ikke gjort ting ved halvmålinger, og vælger at tage Lexus RC F’s 5,0-liters V8-system som udgangspunkt for projektet.
Blokken er i det væsentlige den samme, men Yamaha har foretaget justeringer af motorens brændstofinjektorer, cylinderhoveder samt indsugningsmanifold for at gøre det muligt for den at køre på komprimeret brint. Motoren er toppet af en immaculately fremstillet otte-til-en udstødningsmanifold.

Renault driller nye idébiler og lastbil med brintmotor

Yamaha har håndteret for at skrue 4444bhp fra sin brint V8 -motor, som kun er 13bhp mindre end systemet skaber, når den drives af benzin. Interessant nok etablerer systemet dog 540Nm drejningsmoment – hvilket er 20nm meget mere end den almindelige drivlinje.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Fordi alle installationspunkterne [ligner] den af ​​den almindelige Lexus 2UR-GSE V8-motor, teoretisk, kan det blive faldet ned i næsen af ​​en fælles RC-F med meget lidt ændringer. De eneste vigtige ændringer, der er nødvendige, ville være et nyt brændstofsystem med en trykopbevaringstank med tryk i tryk i placeringen af ​​Coupe’s almindelige benzinbeholder.
Jobbet udvikler en del af et bredere partnerskab mellem Kawasaki, Subaru, Toyota, Mazda samt Yamaha, som blev afsløret i slutningen af ​​sidste år. Formålet med jobbet var at undersøge studiet samt etablere alternative brændstofvalg for forbrændingsmotorer, der ville gøre det muligt for innovationen at ende med at blive kulstofneutral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *