Bilproducenter til at håndtere emissioner snyder bøder på £ 50.000 pr. Biler og lastbil

bilproducenter vil blive bøde så meget som £ 50.000 for hver bil udstyr love.
Lovene, kaldet Road Automobiles (nederlagsenheden, brændstofforbrug såvel som type godkendelse) retningslinjer 2018, vil se producenter, der beskæftiger sig med en betydelig bøde, hvis de “leverer biler oprettet for at snyde emissionstest til Storbritannien”.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Dieselgate: De fleste aktuelle VW -emissioner Detraction News
De nye lovgivninger træder i kraft den 1. juli i år og overholder en konsultation om det emne, der begyndte i februar.
Ved at annoncere de nye love sagde levering af Priest Jesse Norman: ”Der har med rette været et betydeligt offentligt skrig mod biler og lastbilproducenter, der har snydt på emissionsstandarder. Deres opførsel har været uærlig såvel som beklagelig. ”
Norman tilføjede, at de nye retningslinjer var blevet oprettet for at sikre sig, at “de, der snyder, vil blive holdt til passende konto i dette land, såvel lovligt som økonomisk, for deres handlinger.”
• EU -kommissær siger dieselbiler og lastbiler “er færdige”
Emissioner besejrer gadgets funktionsstykker af softwareapplikation, der bestemmer, hvornår en biler og lastbil kontrolleres under laboratorieforhold. Når laboratoriebetingelser detekteres, ændrer bilens elektroniske administrationssystem motorens kørende opførsel i køb for at skabe lavere emissioner såvel som bestået passende test.
Regeringen siger, at Volkswagen, der blev opdaget at have monteret nederlagsgadgets til et par af sine biler, har betalt 1,1 millioner pund til afdelingen for at levere til test for at finde ud af, om andre dieselbiler og lastbiler i Storbritannien var udstyret med lignende enheder . DFT opdagede, at ingen anden producent kontrollerede var “at bruge en lignende strategi.”
Som reaktion på regeringens meddelelse sagde Mike Hawes, administrerende direktør for Society of Motor Makers såvel som forhandlere: ”Hver nye biler og lastbil, der tilbydes i Storbritannien Biler kontrolleres såvel som autoriserede til salg. ”
Hawes tilføjede, at regeringens egen test af biler og lastbiler “konsekvent har vist dem at være kompatible”, og tilføjede, at han var “glad for, at regeringen anerkender, at producenter har været omfattende i at opfylde standarderne.” Hawes forklarede, at “der har altid været alvorlige sanktioner for enhver form for producent, der er inkluderet i enhver type type misforhold i typegodkendelsesprocessen, der er bragt ud her i Storbritannien” såvel som angivne strammere decharge -retningslinjer såvel som statslige beføjelser skal “ Giv forbrugerne den tillid, de får de reneste såvel som sikreste biler og lastbiler i historien. ”

Tjek de allerbedste lave emissioner og lastbiler til salg ideel nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *