Ny Ford Fiesta: Fiesta Active Crossover nu til salg i Storbritannien

Den nuværende Ford Fiesta har valgt, hvor det forrige design slap, siddende ideelt øverst på diagrammet som Storbritanniens fineste salg af ny bil. Introduceret sidste år har Ford fortsat sin udrulning til 2018 med ankomsten af ​​den nye Fiesta Active – en crossover -påvirket variant af Storbritanniens meget elskede bil, der er til salg nu fra £ 17.990.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Finest sælgende biler og lastbiler til salg 2018
Det er længe kommet, denne mest nuværende Fiesta. Den foregående sjette generation af biler og lastbil debuterede i 2008 såvel som denne nye syvende generation af biler og lastbilformer mod andre splinternye rivaler i typen af ​​sædet Ibiza og Volkswagen Polo. En hot hatch-version er ikke langt væk, med den nye tre-cylindrede Fiesta St dukker op i sommer.
Ny Ford Fiesta: Omkostninger såvel som specifikationer
Ford har prissat sin nye Fiesta Supermini med sorten, der begynder på £ 12.715.
På salg nu starter den nyeste version af Storbritanniens meget populære biler og lastbil med stilliniveauets stilmodel, der stiger med Zetec såvel som titan, før han toppede til £ 19.345 for Vignale -versionen. Special Edition B & O Play Designs vises ligeledes.
Denne omkostningsidentifikation på entry-level på £ 12.715 for stildesignet inkluderer 15-tommer legeringshjul såvel som kropsfarvede kofangere som standard. Håndbogskonditionering såvel som en AM/FM-radio med en 4,2-tommer TFT-skærm med Bluetooth-forbindelse er opdaget i kabinen, mens Ford ligeledes har monteret Supermini på entryiveauet med en række bilist såvel som sikkerhedshjælpsfunktioner, herunder Lane Keep Assist, Hill begynder hjælp såvel som automatiske forlygter.
40

Zetec -designet – en biler og lastbil, der længe har glæde af at være den meget populære version af Fiesta -serien, der tegner sig for 58 procent af salget af den udgående Fiesta – begynder fra £ 14.215. Det vil omfatte 15-tommer legeringshjul, Fords QuickClear-opvarmede forrude såvel som Sync 3 DAB-radio med en 6,5-tommers berøringsskærm med nødhjælp, Apple CarPlay samt Android Auto.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *