Mazda Patents nye roterende, bagdrevne sportskøretøj

Mazda har indgivet en række patentbilleder til en ny, elektrisk assisteret roterende motor, hvilket tilføjer lidt mere tro på rygtet om, at det japanske brand snart vil Genoplive dets RX-byggede, roterende drevne sportskøretøjslinje.
Det sidste roterende drevne sportskøretøj fra Mazda var RX-8. Det blev trukket fra showrooms tilbage i 2012, men virksomheden overvejer det, at drillede drivlinjens tilbagevenden med RX-Vision-konceptet. Den ukonventionelle motor vil ligeledes vende tilbage senere på året som en rækkevidde i specifikke versioner af den elektriske MX-30 SUV.

Fejrer 50 år af Mazdas roterende motor

Mazdas mest aktuelle patenttegninger viser en ny tre-rotor Wankel-motor, der angiver, at motoren i denne skitse har en rotor meget mere end den gamle RX-8’s drivlinje. Det, kombineret med virksomhedens nye hybridsystem, skal give en sund forbedring af magten over den forrige RX -model 228bhp output.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Disse patentbilleder viser ligeledes en ny transaxle -gearkasse, der sandsynligvis er oprettet for at hjælpe med bilens vægtfordeling. I denne applikation overføres motorens effekt til en gearkasse monteret på bagakslen ved hjælp af et drejningsmomentrør.
Mazda har endnu ikke verificeret, hvilken platform den nye roterende motor vil blive boltet til. Imidlertid ser den nuværende frontløber ud til at være virksomhedens kommende store arkitektur, som blev skabt til at passe til mærkets nye sort af seks-cylindrede hybriddrivende drivkraft.
Både 48V mild-hybrid såvel som plug-in hybridinnovation er allerede konstrueret til platformen. Der skal ligeledes være masser af plads til at hjemme den større tre-rotormotor foran, da det område, det besætter, handler om nøjagtigt det samme som en traditionel seks-cylindret benzinmotor.
Nu tjekket vores evaluering af Mazda RX-8 sportsbil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *