Ny entry-level Fisker Pear Electric Car åbner for Buy i USA

Fisker er begyndt at udvide sit modelområde, da den jager efter Teslas krone. Den amerikanske elbilproducent har allerede lanceret havet, som er indstillet til at ankomme til Storbritannien næste år med en startpris på £ 32.490.
Nu har virksomheden annonceret sine planer for en ny elektrisk bil på entry-level kaldet The Pear (som er et forkortelse, der står for “Personal Electric Automotive Revolution”). Produktionen er planlagt til at starte i 2024, og bilen er allerede tilgængelig til at købe i USA. Priserne for EV er indstillet til at starte fra $ 29.900 (ca. £ 22.000).

Eksklusivt: Fisker til at udvikle to nye elbiler i Storbritannien

Specifikationer er stadig tynde på jorden, men Fisker har sagt, at pæren vil være en “digitalt tilsluttet, kompakt, fem-passagerer urban ev.” At dømme efter den korte (og den temmelig aggressive pris) lyder det som om mærket sigter mod det samme marked som Volkswagen ID.3 og underbud den lidt meget mere premium Tesla Model 3 og Polestar 2.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Bilen i Fiskers teaserbillede ligner en kompakt crossover. Selvom det er et overhead -skud, kan vi fortælle, at EV vil vedtage nogle styling -signaler fra dets større søskende, der deler den samme afrundede front fascia, korte motorhjelm, blussede haunches og flad hale. Reflektionerne på bagsiden af ​​bilen antyder også, at den vil have lignende store baglygter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *