‘Nu har Rolls-Royce en, det er på tide, at SUV’en fik lidt mere respekt’

, vil du have dine egne tanker om Rolls-Royce Cullinan; Hvordan det ser ud, hvad det repræsenterer, og hvad det betyder for arven og traditionerne for denne berømte og stadig kærlige, britiske luksusbilmærke. Disse tanker er måske heller ikke helt komplementære til Cullinan.
Faktum er dog, at en Rolls-Royce SUV har været uundgåelig i årevis. Det eneste, der burde overraske os, er, at de gode mennesker på Goodwood har holdt ud, så længe de har.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Rolls-Royce Cullinan afsløret officielt
Top luksus- og sportsbilmærker står i kø for at få deres ‘SUV-øjeblik’, og nu, hvor Blue Blooded Rolls-Royce har taget springet, er det virkelig på tide, at vi stoppede med at se ned på næsen ved denne typisk kontroversielle køretøjskategori.
SUV’er er måske lidt unødvendige, noget usædvanlige og relativt nye i bilscenen, men de er uden tvivl, hvad offentligheden ønsker. Især købere på nye markeder, det eneste sted, hvor luksusbilproducenter let kan opnå den salgsvolumenvækst, de har brug for for at blomstre.
Det være sig Porsche, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Bentley eller Rolls-Royce, de mennesker, der tager beslutningerne på et af verdens mest prestigefyldte bilfirma . Markedet kræver disse biler, og hvis disse virksomheder ikke leverer dem, vil en anden.
• Bedste SUV’er og 4x4s til salg
Og hvis puristerne stadig ikke kan mage ideen om SUV’er, der bærer de hellige insignier fra de mærker, de elsker, kan det hjælpe med at se disse biler blot som en udvidelse af de fremskridt, der har understøttet bilindustrien i mere end 100 år. At stå stadig er ikke en mulighed i bilverdenen. Det har aldrig været.
Dagens store, tyngde og til tider besværlige avancerede luksus 4x4s er i mange tilfælde også strålende konstrueret, yderst dygtige på alle slags terræn og en fornøjelse at leve med. De er ikke perfekte, men hvad bil er? Vigtigere er det dog, at de ikke er slutningen af ​​vejen, men det trin, som mærker som Rolls-Royce er nødt til at tage, så de stadig vil være i det uhyggelige helbred for at tage alle skridt efter det.

Vil du købe en Rolls-Royce SUV over dens luksusrivaler? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *