10 Bedste biler og lastbiler på La Motor Show 2014

LA Motor Show 2014 har produceret en kofangerafgrøde af nyt metal til Auto Express -teamet for at blive ophidset over.
De avancerede luksus- og performancebiler og lastbiler, som vi er vant til at se i LA i de seneste år, var ude i kraft, med Mercedes genoplivning af Maybach-mærket og både Porsche og BMW, der viser uanstændigt kraftige SUV-flagskibe, men vi har også Set biler og lastbiler, som du ikke har brug for en hovedrolle i en Hollywood -blockbuster for at have råd til.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nedenfor finder du de ti biler og lastbiler, som vi har identificeret som valget af Los Angeles Auto Show 2014. Fortæl os dine tanker om vores valg i kommentarfeltet nederst på siden og tjek vores vigtigste LA Motor Show -side for alle de seneste nyheder fra dette års begivenhed.
1. Mazda CX-3
Vores Top Star Automobile på La Motor Show 2014 er Mazda CX-3 crossover. Ikke kun er det en produktionsklar bil, der lover at have en stor indflydelse på det britiske marked, det ser også godt ud.
CX-3 vil målrette dem som Nissans Juke og Peugeots 2008, når det dukker op i sommeren 2015 med priser, der starter omkring £ 13.000-mærket. Den seneste Skyactiv-motor og chassisteknologi har under huden, mens kabinen tilbyder et frisk driverfokuseret layout, der ligner den i MX-5 Roadster, komplet med head-up-display.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *