Volkswagen Caravelle, Californien og Caddy Ranges tilgængelige med New Camping Kit

Volkswagen har introduceret nye modulære, mini-mobile campingenhed Opbevaringsplads, som producenten har navngivet et ‘mobile hjem i en kasse’.
Med flere mennesker, Vej lidt lettere at styre. Køkkenet er designet til at give ekstra fleksibilitet til ejere og kan opsættes og klar til madlavning på få sekunder, mens sengen udspiller sig i en enkelt bevægelse.

All-Electric Volkswagen ID. California Campervan annoncerede

Den øverste busboks-rækkevidde er tilgængelig fra £ 3.340 og er kompatibel med Volkswagen Caravelle T5, T6 og T6.1 modeller, med en seng, madras, køkkenområde (med plads til en to brænderovn), udvidelig opbevaring område og en vandforsyning. En anden version af Busbox, der ikke inkluderer madrassen, tilbydes til Caravelle og California Beach Tour, pris fra £ 2.555.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Kombibox på £ 2.760 er kun tilgængelig for Caddy -serien og leveres med en seng, køkkenområde, vandforsyning og lasterum, mens ejere for yderligere £ 495 også kan specificere en foldemadras.
Kunder kan bestille ethvert af tilbehørsenheder fra lokale Volkswagen Van -centre, med James Altitt, leder af eftersalg i Volkswagen -kommercielle køretøjer, kommenterer: ”Vores nye camping -tilbehør gør rejsen mere praktisk for kunder ved at kombinere alle rejsesmål, fra værktøjer til vand Forsyning, i et smart designet, behageligt og kompakt rum.
“Udvikling af tilbehør, der gør vores kunders liv lettere, er en høj prioritet hos Volkswagen-erhvervskøretøjer, hvorfor vores one-stop-shop mobile i en kasse er en fantastisk løsning for dem, der planlægger en campingferie.”
Klik her for at læse om vores Volkswagen Califronia road trip i USA …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *