Mini lancerer tre nye specialudgaver trimmer på tværs af sin line-up

Mini har lanceret en trio af Special Edition-modeller, der spænder over hele sin line-up, kaldet Resolute, Untold og Untamed. Hver specifikation indeholder kosmetiske og teknologiforbedringer, og alle tre trimniveauer er tilgængelige til bestilling i Storbritannien nu.
Minis nye resolut specifikation er tilgængelig på 3-dørs luge, 5-dørs luge, mini elektrisk og mini cabriolet. Priserne starter fra £ 22.040 for den tre-dørs variant, £ 22.690 for fem-dørs model og £ 25.300 for drop-top. EV er en smule dyrere til £ 34.470.

Mini genopladet afsløret som officiel klassisk EV -konvertering

Ændringer inkluderer sorte dørspejlhætter, et hvidt tag og oprørgrøn maling – en farve, der tidligere var forbeholdt den rækkevidde John Cooper Works Hot Hatchback.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Mærket har også fjernet al bilens udvendige lyseværk og erstattet det med en blanding af klaver sort og resolut bronzebeklædning. Højdepunkter inklusive forlygter og gitteromgivelser, motorhjelmstriber og dørhåndtag er færdige i bronze, mens bilens badges, gittercenter og halerør er blevet byttet til sorte udskiftninger.
18

Legeringerne er også model-specifikke, hvor den benzindrevne mini-luge-resolut får enten 17 eller 18-tommer hjul. Mini Electric får et sæt af 17-tommer legeringer i modellens usædvanlige boxy fire-eger design. Købere får også lidt mere standardudstyr, såsom et interiørbelysningssystem og Mini’s valgbare drevtilstandssystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *